Om XPLORERS

En ting eller to om XPLORERS:

20/21 a good year to come” -XPLORERS
Året 2020 har været noget af en omvæltning for os alle, og har virkeligt fået folk til at tænke i alternative baner, for at få en på opleveren og for at få forbrændt de overskydende kalorier. Vi har begivet os ud på vandreture og gåture i forskellige afkroge af Danmark. Alt tiden i den frie natur gjorde at vi fik lyst til at udforske naturen fra flere forskellige perspektiver. Derfor begav vi os i løbet af 2020 ud i alt fra trætopsklatring, trailløb og almindeligt løb, mountainbiking, vandring og i starten af 2021 blev det til en enkelt skitur på den lokale kælkebakke, da sneen faldt.

Denne passion for naturen og sportslige oplevesler i det fri, ønsker vi hos XPLORERS at dele med lige præcis dig og alle jer andre.
Xplorers ser sig selv som værende dit nye bindeled til dit nye fællesskab af ligesindede outdoorentusiaster. Hvad end det er vandring, løb, klatring, ski eller snowboard, sågar Mountainbike såvel som racercykling, så er XPLORERS dit nye fællesskab.

Om XPLORERS rent business-wise så har vi for øje at blive Danmarks førende forhandlere af sportsudstyr og outdoorudstyr. Vi ønsker os at vi en dag kan kalde os Danmarksmestre i at klæde alle på, til alt lige fra Skisport, til mountainbiking, klatring, vandring og hvad der ellers findes udendørs udskejelser.

Indkøbskurv